Kategorie
Online teploměr Brno
Aktuální teplota:
Uživatelské menu
Archiv
| « | červenec 2010 | » | |||
| Po | 5 | 12 | 19 | 26 | |
| Út | 6 | 13 | 20 | 27 | |
| St | 7 | 14 | 21 | 28 | |
| Čt | 1 | 8 | 15 | 22 | 29 |
| Pá | 2 | 9 | 16 | 23 | 30 |
| So | 3 | 10 | 17 | 24 | 31 |
| Ne | 4 | 11 | 18 | 25 | |
Ostatní
Aktualizováno: Pro uživatele ICQ: Pozor na www.ulibnis.net
Z ničeho nic mi píše nějaký kontakt z Pákistánu
Z ničeho nic se mi ozve známý zvuk od ICQ, že mi někdo píše, na tom by nebylo nic zvláštního, ovšem kdyby mi neposlal URL s koncovkou .net a nejmenoval se "alishah". Když jsem začal zkoumat informace o kontaktu, tak se jakoby zdá, že by měl pocházet z Pákistánu. No, nejsem začátečník, abych na onu URL hned vlezl, a tak jsem začal zkoumat.
Ve zprávě, kterou mi poslal, je akorát tato URL: www.ulibnis.net. Záměrně na ni neodkazuji, protože jsem tady našel, komu patří. Registrovala ji nějaká Ruská registrátorská firma a patří někomu v Moskvě. To se mi již moc nelíbí. Snažil jsem se s dotyčným konverzovat.
Jak je vidět, tak neodpovídá. Začal jsem tedy hledat, kam ta adresa vede. Strýček Google poradil a výsledek je tu. Stránky vedou na DVDTube, všichni si asi představíme, co zde může být, když nás Google upozorňuje touto větou: "Tyto stránky mohou poškodit váš počítač.". Takže si myslím, že nějaký vtípek od někoho v mém CL je docela nemožné.
Pozor, neklikat na URL www.ulibnis.net, zřejmě tam na Vás při stažení čehokoliv čekají viry či něco jiného.
Aktualizace:
1.8.2008 mi přišla stejná zpráva na jeden další účet u ICQ. Tentokrát přišla stejná zpráva, ale od jiného uživatele. Tentokrát uživatel Rayzer s UIN 434164988. Opravdu si dávejte pozor, tohle nenaznačuje soukromou propagaci webu, ale důkladně promyšlenou "invazi".
|
Autor: Vydáno: 26.7.2008 12:01 Přečteno: 893x Hodnocení: neohodnoceno Sdílejte: |
Vaše hodnocení: |


Komentáře
Nebyly přidány žádné komentáře.